suomalaisen työn ja osaamisen joukossa
TuotteetPalvelutPalvelutiedotteetYT-Kumppanit-LehdistöGloobit Oy
   EtusivuKirjaudu sisäänTilaussivu

 

Tuotteet:

Globepointer® Tracking Service

Trackers

Globepointer® Navigare

Globepointer® AutoMatch™

Globepointer® FuelTrack™

Globepointer® GreenTrack™

Globepointer® SplitTrack™

Gloobit Maps™

 

 


 

Globepointer®, AutoMatch™ ja LiPNet™

Globepointer® AutoMatch™ on moduuliperiaatteella toimivaksi kehitetyn paikkatieto järjestelmän osasovellus ja "ikkuna asiakasohjelmiin" silloin kun palvelun integroinnissa tarvittavia asiakkaidemme omien ohjelmien koodeja sovitetaan järjestelmän koodeihin.

LiPNet™ on myös Globepointer® osasovellus joka toimii kaksisuuntaisena rajapintana palveluun kytkettävälle GPS/GSM paikannuspäätelaitedatalle. Se myös muodostaa sisääntuloreitin peruslähtökohtaisesti kaikelle mahdolliselle muulle edes jotakin järkevää protokollaa noudattavalle päätelaitedatalle. Ja kuten alussa mainittu, myös ulkopuolisten asiakasohjelmien liityntädatat ohjataan palveluun LiPNet™ kytkennän kautta. Nimilyhenne LiPNet™ tulee englanninkielisistä sanoista Live Position & Network.

Vaikka AutoMatch™ ja LiPNet™ -sovellukset eivät yksinään edustakaan koko Globepointer® paikannuspalvelun tietoteknistä osaa, niin yhdessä ne kuitenkin muodostavat kokonaisuuden joka on eräs paikkatietojärjestelmän tärkeimmistä osatekijöistä.

Siispä uskommekin, emmekä vähiten syystä että AutoMatch™ ja LiPNet™ ovat jo tähänkin asti omissa koodeissaaan käsitelleet aivan käsittämättömän määrän bittejä ja siten yhdessä hoitaneet oman palveluosuutensa moitteetta, näin varmistaen perus- ja Extranet-käyttöliittymiemme mahdollisimman järkevän sekä tehokkaan toiminnan.

Tiedämme myös että ne suorituvat, tästä ehkä hieman tylsästä työstään, samoin tavoin joka hetki. Joten voimme aika hyvällä prosentilla ennustaa että, kenties joskus hyvin kaukaisessa tulevaisuudessa, myös sen ajan Globepointer®- palveluntuottajat ja asiakkaamme voivat, kuvan mukaisen onnistuneen "palvelintilojen pitkän muuton" jälkeen todeta että...

 

Lisätietoa Globepointer® AutoMatch™ datahallinasta:

Globepointer® käyttöliittymään kytkettyjen valvontakohteiden jne. palvelimille tallentuvan paikannusdatan määrä on joskus liian suuri pelkällä perusliittymällä hallittavaksi. Tällöin perusteet erikseen asiakasprofiloitavien hallintasovellusten toimittamiseksi ovat olemassa. Tästä syystä olemme kehittäneet ja tuottaneet Globepointer® peruspalvelun rinnalle ja tueksi AutoMatch™ nimisen selainpohjaisen paikannusdatan hallintasovelluksen.

Globepointer® AutoMatch™ on monipuolinen moduulityökalu eikä sen käyttämiseen välttämättä edes aina vaadita järjestelmään kytkettyjä GPS/GSM paikannuspäätelaitteita. AutoMatch™ sovellus toimii erinomaisesti esim. työajan ja työtehtävien seurannan, tilastoinnin, erilaisten raporttien, laskutuksen sekä jälkivalvonnan rakennusalustana ja työvälineenä. Myös asiakkaan omien erilaisten teemakarttojen liittäminen AutoMatch™ sovellukseen on mahdollista

AutoMatch™ on tietoturvatasoltaan korkea sillä kuten peruspalvelu myös se on TLS-suojattu ja vaatii aina henkilökohtaisen kirjautumisen. AutoMatch™ sovellusta hallitaan yhdeltä asiakastarpeeseen profiloidulta nettiselaimen välilehdeltä jolta asiakkaan itse valitsema ja hallinnoima käyttöhenkilöstö ohjataan kukin oman luokituksensa mukaisesti kullekin valtuutetulle käyttösivulle.

Vain yhden käyttötarkoituksen mainitaksemme AutoMatch™ sovelluksella voi esim. hoitaa GPS/GSM paikannushistorian mukaisesti aikaan ja paikkaan sidottujen ajoneuvojen/kohteiden henkilökohtaisen kuittaamisen sekä vastaavasti näillä suoritettujen työtehtävien,säännöllisen tai epäsäännöllisen työajan, mahdollisten lisätuntien sekä myös muiden vaadittavien lisätoimintojen valvomiseksi ja seuraamiksei vaadittavan; paikannus- ja yleisdatan sekä lomakkeiden tallennuksen, em. arkistoimisen, reaaliseurannan, jälkiseurannan, laskutuksen, raportoinnin, jne. kaiken edellämainitun sähköisinä välilehtitallenteina.

Olemme myös asiakkaamme yrityksen sisäisen ja ulkoisen tiedonkulun ja verkostumisen edistämiseksi kehittäneen AutoMatch™ sovellukseen kiinteästi kuuluvan Intraviestipalvelun jolla asiakkaamme ja tämän henkilökunta voi ilman roskapostia pitää yhteyttä keskenään yrityksen sisäisesti tai verkottua ulos talosta ja kiinteyttää yhteyksiä esim. jonkin toisen yrityksen kanssa.

Kuten sanottu AutoMatch™ on joustava ja laajatoiminen erikseen asiakasproifiloitava netissä toimiva moduulityökalu, jolla voi helposti ottaa ao. palvelukonseptiin liitetyt alati vaihtelevat tilanteet hallintaansa.

 

Ystävällisin Terveisin Globepointer Tiimi

 

 

 

 


Tietoa Globepointerista | Käyttöehdot | Yleiset sopimusehdot | Tietosuoja
Toimituskulut
| Julkaisutiedot | Yhteystiedot | Jälleenmyyjät |
Yhteistyökumppanit/Lehdistö
© 2008 GLOOBIT OY • Kaikki oikeudet pidätetään