suomalaisen työn ja osaamisen joukossa
   EtusivuKirjaudu sisäänTilaussivu

 

Tuotteet:

Globepointer® Tracking Service

Trackers

Globepointer® Navigare

Globepointer® AutoMatch

Globepointer® FuelTrack ™

Globepointer® GreenTrack™

Globepointer® SplitTrack™

Gloobit Maps™

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Hei, mitäs te nyt olette kehittäneet ja tuoneet markkinoille?

Terve taas! Tämä on FuelTrack™ ja on uusin Globepointer®-palvelun tuottaman kohdepaikannusdatan hyötykäyttöön perustuva ajoneuvojen polttoaineseurantaan tarkoitettu sovelluksemme. Sovelluksen avulla kaikki asiakkaamme voivat, ilman lisämaksuja suorittaa omassa liittymässään olevien ajoneuvojen polttoaineseurantaa, min. kuukauden pituisissa jaksoissa.

- Selvä...olen tähän asti käyttänyt polttoaineseurannassani GreenTrack™-ohjelmanne keskikulutusseuranmahdollisuutta, mutta nyt voin siis entistä tarkemmalla työkalulla ryhtyä valvomaan ao. toimintaa ja säästämään polttoainekuluissa!

Kyllä vaan!

- Miten ohjelma toimii?

Yleisesti ja lyhyesti ottaen FuelTrack™-seuranta mahdollistuu kun käyttäjä ja Globepointer®-palvelu yhdessä toimien tallentavat muutamia keskeisiä ao. jakson aikaiseen toimintaan liittyviä perus- ja lisätietoja. Em. yhteistoiminnan lopputuloksena saadaan hakulistauksessa valituille ajoneuvoille esitettyä esim. GreenTrack™- keskikulutuslaskentaa huomattavasti tarkemmat yksilöidyt polttoaineen kulutus- ja hintatiedot.

- Ok...sitten vielä?

Lisäksi GreenTrack™-keskikulutussovelluksesta poiketen FuelTrack™-laskennassa käytetään myös eräitä muita keskeisesti toimintaan liittyviä määreitä ja lukuarvoja, joista ohjelma laskee ja listaa ajoneuvolle, aikaan ja matkaan suhteutetut kulutus-ja hintatiedot, sekä muut järkevässä polttoaineseurannassa tarvittavat yleiset tiedot, joista viimeisenä jaksonaikaisena kulutuksena ilmoitettavan FuelTrack™-lukuarvon.

- Tuohan kuulostaa hurjalta parannukselta keskikulutuslaskentaan verrattuna!

Niinpä! Huomattavaa on myös että FuelTrack™-polttoaineseurantaa varten tankkia ei tarvitse täyttää kokonaan, sillä ohjelma toimii ja listaus voidaan suorittaa myös vajailla tankeilla ns. FuelTrack_Scantime laskennan avulla. Listauksissa saadut ajoneuvokohtaiset tulokset voidaan tietysti myös tallentaa elektronisesti XLS-työkirjoina edelleen muissa ohjelmissa käsiteltäviksi.

- Näinhän sen tänä päivänä tulee ollakin!

Uskomme myös että tämän uuden Internet-käyttöisen hyötyohjelmamme avulla, myös me voimme omalta pieneltä osaltamme olla yleiseksi hyödyksi, suuntaamalla toimintaamme jälleen kerran kohti luonnonvarojen säästämistä, kun FuelTrack™- sovelluksen kaltaisella ilmaisella ja kätevällä nettityökalulla, yritysten ja kuluttajien polttoainekulujen seuranta, tilastointi ja raportointi, saadaan tuotua aika paljon lähemmäksi nykyaikaiselle polttoainekuluseurannalle asetettua tavoitetasoa.

- Hienoa! Onko vielä jotain muuta asiaan liittyvää mitä olisi hyvä tietää?

Tarkempaa tietoa FuelTrack™-sovelluksen toiminnasta ja sen käyttämisestä löytyy liittymässä olevasta ao. käyttöohjeesta.

Lopuksi toivotamme nykyisille ja tuleville asiakkaillemme, GPS/GSM-päätelaitetekniikan ja kotimaisen tietoteknisen taidon ja -työn mahdollistamaa helppoa ja ennenkaikkea kukkarolle sekä luonnolle säästörikasta FuelTrack™- polttoaineaikakautta!

 

Ystävällisin Terveisin

Globepointer® Tiimi

 

 

 
 


Tietoa Globepointerista | Käyttöehdot | Yleiset sopimusehdot | Tietosuoja
Toimituskulut
| Julkaisutiedot | Yhteystiedot | Jälleenmyyjät |
Yhteistyökumppanit/Lehdistö
© 2008 GLOOBIT OY • Kaikki oikeudet pidätetään