suomalaisen työn ja osaamisen joukossa
   EtusivuKirjaudu sisäänTilaussivu

 

Tuotteet:

Globepointer® Tracking Service

Trackers

Globepointer® Navigare

Globepointer® AutoMatch

Globepointer® FuelTrack ™

Globepointer® GreenTrack™

Globepointer® SplitTrack™

Gloobit Maps™

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Terve! Ja taas on tullut seuraava Globepointer® tuoteuutuus paikannusmarkkinoille?

Kyllä! SplitTrack™ on viimeisin tuotteemme ja kehitetty palvelusta saatujen ajoreittien osaseurantaa varten.

- Ahaa....siis..?

Kaikkein helpoimmin SplitTrack™ sovellus voidaan mieltää matkalaskujen tekoa helpottavaksi Internet-ajopäiväkirjaksi ja työkaluksi jolla esim. omat ja firman työajot erotetaan toisistaan. Muitakin lähinnä reitti- ja ajotapa valvontaan liittyviä käyttötarkoituksia sille on toki myös määriteltävissä. Sovelluksen hyödyntämistä voidaan myös helposti ajatella käytettäväksi esim. reaaliaikaista Internet-paikannusta hyödyntävien urheilulajien osasuoritusten tarkastelussa.

- Ok! Eli kun hankimme yritykseemme tämän helppokäyttöisen ja tehokkaan automaattisen SplitTrack™ ajopäiväkirja-, reitti- ja ajotapasovelluksen, on yritykseni ajokaluston päivittäisten edesottamuksien kokonaisvaltaisen tarkasteleminen ja ajopäiväkirjojen/matkalaskujen teko sekä seuranta ottanut aimo askeleen eteenpäin.

Siltä se nyt mukavasti näyttää! Taas kerran voitte Globepointer®-palvelun avulla säästää aikaa ja rahaa, joka voidaan suunnata muuhun käyttöön yrityksessänne!

- Muuta käyttöä yritysrahalle aina riittääkin! Nyt onkin jo tutuksi tulleeseen tapaan sitten kysyttävä...miten SplitTrack™ ohjelma toimii?

SplitTrack™-sovelluksen toiminta/käyttö on hyvin yksinkertaista. Seurantakohteesta Globepointer® - käyttöliittymään tallentunut paikka- ja liiketietohistoria ositetaan sovelluksessa automaattisesti. Paikannushistoriaa palvelimelta haettaessa hakuajalle kertyneet kokonais- ja osareittitiedot lisätietoineen näytetään tietokoneen ruudulla kohteille asetetun seuranta-ajan puitteissa ja tarkkuudella.

Asiakkaamme hermojen ja hänen tietokoneensa säästämiseksi, kokonaisreitin ja osareittien listaus tuotetaan ja näytetään maksimissaan 7 vuorokauden sykleissä. Näin haussa valitulle kohteelle saadaan esitettyä esim. viikon ajot ja sisällyttää ne matkalaskuun eikä nippuloita ja nappuloita taaskaan tarvitse missään vaiheessa painella!

- Osareitit siis muodostetaan SplitTrack™-ohjelmassa automaattisesti eikä minun tarvitse itse tehdä mitään muuta kuin ajella ympäriinsä ja matkalaskua tehdessäni kirjata omat ja firman ajot kunkin reitin kohdalla olevaan täyttöruutuun?

Juurikin näin! Voit toki painella nappuloitakin, jos sitä nyt aivan välttämättä haluat, mutta silloin on kyse puoliautomaattisesta toiminnasta ja sellainen palvelu on luvalla sanoen hieman vanhanaikaisiin manuualitoimintoihin nojaava tietotekninen ratkaisu joka meidän täytyy profiloida Sinulle erikseen.

- Ok...enhän minä mitään puoliautomaattista halua kun täysautomaattinenkin on saatavilla. Tuohan kuulosta tosi helpolta toiminnalta! Meidän väki sen kun vain ajelee ja Globepointer®-paikannuspalvelu hoitaa ajopäiväkirjojen alustamisen ihan itsestään!

Niinpä! Lisäksi kuten GreenTrack™- ja FuelTrack™-sovelluksetkin myös SplitTrack™ osareittisovellus sisältyy käyttöliittymänne normaaliin kuukausihintaan! Se jo hetken aikaa oman linkkinsä takana kerännyt ajoneuvojenne paikannustietoja ja käyttövalmiina odottanut omassa liittymässänne! Joten eiköhän Sinunkin yrityksessäsi ole aika aloittaa kaikkia osapuolia tasapuolisesti käsittelevä Globepointer® SplitTrack™ ajopäväkirja- ja matkalaskuaikakausi!

- Ehdottomasti!

 

Ystävällisin Terveisin

Globepointer® Tiimi

 

 

 
 


Tietoa Globepointerista | Käyttöehdot | Yleiset sopimusehdot | Tietosuoja
Toimituskulut
| Julkaisutiedot | Yhteystiedot | Jälleenmyyjät |
Yhteistyökumppanit/Lehdistö
© 2008 GLOOBIT OY • Kaikki oikeudet pidätetään