suomalaisen työn ja osaamisen joukossa
   EtusivuKirjaudu sisäänTilaussivu

 

Globepointer®

Käyttöehdot

Palveluehdot

Oikeudelliset huomautukset

Tietosuoja

 

Tuotteet:

Globepointer® Tracking Service

Trackers

Globepointer® Navigare

Globepointer® AutoMatch

Globepointer® FuelTrack™

Globepointer® GreenTrack™

Globepointer® SplitTrack™

Gloobit Maps™

 

 

 

Tietosuoja

Palvelun tarjoajan yhteystiedot

Gloobit Oy
Märsankatu 22a B1
10960 Hanko
Y- tunnus: 2079841-9
Sähköposti: info@gloobit.com

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Viestintävirasto
PL 313
00181 Helsinki
www.ficora.fi

 

 

 

REKISTERISELOSTE
Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispvm: 12.6.2008

1. Rekisterinpitäjä

Nimi : Gloobit Oy (Globepointer®)

 

Yhteystiedot :
Märsankatu 22a B1
10960 Hanko
p. 0440 745 235

 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Nimi : Harry Hedback
harri.hedback@gloobit.com

 

Yhteystiedot :
Märsankatu 22a B1
10960 Hanko
p. 0440 745 235

 

3. Rekisterin nimi

Globepointer® GPS/GSM Internet paikannuspalvelun asiakastietorekisteri

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Asiakastietojen ylläpito palvelujen kehittäminen, asiakassuhteiden hoito ja palvelujen markkinointi.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan osoite- ja muut yhteystiedot, asiakkaan henkilötunnus, asiakkaan asiakashistoria, kielto suorittaa suoramarkkinointia, suoramarkkinointilupa.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

-Asiakkaan ilmoittamat tiedot

-Palvelun antamisen tai ylläpidon yhteydessä henkilökunnalle muodostuneet tiedot

-Muualta hankittavat tiedot ja peruste:
Suomen Asiakastieto Oy: Asiakkaan maksukyvyn ja henkilötietojen oikeellisuuden tarkistaminen.

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Henkilötietoja voidaan luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön edellyttämissä ja sallimissa rajoissa. Palvelun asiakastietoja voidaan välittää tilaajaluettelo- ja numeropalvelujen tarjoajille ellei asiakas ole kieltänyt tietojen luovutusta, sekä radioverkkopalvelujen teknisille tuottajille. Tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Sekä manuaalinen aineisto että sähköisesti talletetut tiedot on suojattu sähköisen viestinnän tietosuojalain ja ilmaisemien periaatteiden sekä Viestintäviraston määräysten ja ohjeiden mukaisesti.

Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Rekisterin käyttö edellyttää pääkäyttäjän myöntämää henkilökohtaista salasanaa ja sitä valvotaan.

 

 

 

TIETOSUOJALAUSEKE

Henkilötietojen rekisteröinti ja käsittelyn tarkoitus

Gloobit Oy (Globepointer®) on sitoutunut suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Suomen henkilötietolain (523/1999) vaatimuksia. Globepointer.com-verkkosivustolta kerätyt henkilötiedot tallennetaan Gloobit Oy:n ylläpitämään Globepointer.com -verkkosivuston käyttäjärekisteriin. Gloobit Oy rekisteröi käyttäjästä vain ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustolla. Rekisteriä käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin. Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa käyttö suoramarkkinointiin.

Tarkastusoikeus

Henkilötietolain tarkoittama Globepointer.com-verkkosivuston käyttäjärekisteriä koskeva rekisteriseloste on nähtävillä sivujen ylläpitäjän toimipaikassa osoitteessa Märsankatu 22a B1 10960 Hanko. Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Gloobit Oy / Globepointer® / Rekisterinpitäjä
Märsankatu 22a B1
10960 Hanko

Käyttäjän pyynnöstä Gloobit Oy myös oikaisee, poistaa tai täydentää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot.

 

Tietoturva

Gloobit Oy on järjestänyt Globepointer.com - verkkosivuston tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla, noudattaa huolellisuutta ja hyvää tietojenkäsittelytapaa sekä pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn tietojärjestelmiinsä. Gloobit Oy ei kuitenkaan voi taata täydellistä tietoturvaa. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta.

 

 

 


Tietoa Globepointerista | Käyttöehdot | Yleiset sopimusehdot | Tietosuoja
Toimituskulut
| Julkaisutiedot | Yhteystiedot | Jälleenmyyjät |
Yhteistyökumppanit/Lehdistö
© 2008 GLOOBIT OY • Kaikki oikeudet pidätetään