suomalaisen työn ja osaamisen joukossa
TuotteetPalvelutPalvelutiedotteetYT-Kumppanit-LehdistöGloobit Oy
   EtusivuKirjaudu sisäänTilaussivu

 

Palvelut:

Globepointer® Internet GPS/GSM Paikannuspalvelu

Tuotteet:

Globepointer® Tracking Service

Trackers

Globepointer® Navigare

Globepointer® AutoMatch

Globepointer® FuelTrack™

Globepointer® GreenTrack™

Globepointer® SplitTrack™

Gloobit Maps™

 

 

 
 

 

TIETOA GLOBEPOINTER® INTERNET GPS/GSM KARTTAPAIKANNUSPALVELUSTA

 

 

1. Globepointer® peruskäyttöliittymä

 

Esimerkki Globepointer®-paikkatietojärjestelmän perusliittymästä, perussovelluksista sekä palvelussa yleisesti käytettävistä paikannuslaitteista.

Huomautus! Aiheeseen liittyvien esimerkkikuviin sisältyvää informaatiota on saatettu yksityisyyden ja liiketoiminnan suojaamiseksi hälventää tarkoituksella! 

 

 

2. Globepointer® Extranet-profiililiittymät

 

Muutamia esimerkkejä paikkatietojärjestelmätoimintojen hyödyntämisestä Globepointer® Extranet-profiililliittymissä.

Huomautus! Aiheeseen liittyvien esimerkkikuviin sisältyvää informaatiota on saatettu yksityisyyden ja liiketoiminnan suojaamiseksi hälventää tarkoituksella!

 

 

 

 

3. GLOBEPOINTER® HANPA-KUNTALISÄOHJELMA

 

Esimerkkejä Globepointer® paikkatietojärjestelmän hyödyntämisestä palveluntuottajan kehittämässä HANPA-kuntalisäohjelmassa.

Huomautus! Aiheeseen liittyvien esimerkkikuviin sisältyvää informaatiota on saatettu yksityisyyden ja liiketoiminnan suojaamiseksi hälventää tarkoituksella!

 

 

 

4. MUUTA TIETOA GLOBEPOINTER®-PAIKANNUSALVELUSTA

Uudenlaista henkilökohtaista turvaa itsellesi, läheisillesi ja omaisuudellesi!

Globepointer® on täysin uusi Suomessa kehitetty Internet palvelujärjestelmä, joka tuo henkilökohtaisen turvaseurannan jokaisen ulottuville. Globepointer® antaa suojaa ja lisäturvaa perheellesi, kodillesi ja omaisuudellesi ja luo uusia ulottuvuuksia harrastuksiin ja vapaa-aikaan! Globepointer® rakentaa näkymättömän turvapiirin kaikelle, mikä on Sinulle tärkeää ja poistaa elämästäsi monta turhaa huolta ja murhetta!

Kolme syytä aloittaa uusi, turvallisempi Globepointer® aikakausi elämässäsi.

Globepointer® on:

1. Edullinen
Globepointer® käyttöliittymä alk. 14,90 e/kk (ALV 0%)


2. Helppokäyttöinen
Ostat esimerkiksi Globepointer® PT/R35 Personal GPS/GSM paikannuslaitteen ja rekisteröit sen sekä itsesi palveluumme www.globepointer.com sivustolla. Rekisteröityessäsi luot itsellesi henkilökohtaisen tunnuksen ja salasanan. Tämän jälkeen Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja Globepointer -käyttöliittymäsi kertoo automaattisesti hallussasi olevan ja rekisteröimäsi paikannuslaitteen paikka- ja liiketiedot sekä historian 24h/vrk.

3. Monipuolinen
Yhdessä Globepointer® käyttöliittymä ja Globepointer® PT/R35 Personal GPS/GSM Tracker paikannuslaite muodostavat kokonaisuuden, joka mahdollistaa kotiin, perheeseen, työhön, vapaa-aikaan sekä kaikenlaiseen urheilu- ja harrastus toimintaan liittyvät monipuoliset turvaratkaisut. Oikeastaan vain mielikuvitus asettaa rajan palvelun hyödyntämiselle.

Lyhyesti sanottuna:

Globepointer® käyttöliittymä on kotimainen karttapalvelinohjelma jonka peruskäyttö tapahtuu, asiakkaan hallussa olevan GPS/GSM paikannuslaitteen satelliittiverkostosta saaman paikkatiedon lähettämisellä yleisen puhelinverkon kautta Internettiin ja siellä edelleen palvelunhaltijan tunnuksilla palveluun kirjautuneelle tietokoneelle jonka ruudulla näkyvällä Gloobit Maps™kartalla paikannustiedot ja paikannushistoria ilmaistaan valitun päivitysvälin mukaisesti liikkuvana suuntanuolena ja sen mukaisena tapahtumalistana.


Asiakkaamme voivat kaikkina vuorokauden aikoina ja missä päin maailmaa tahansa kirjautua nettiyhteydessä olevalla tietokoneella henkilökohtaiseen selainpohjaiseen Globepointer® käyttöliittymäänsä ja pääsevät helposti hallinnoimaan ja seuraamaan GPS/GSM paikannuslaitteitaan.


Muita kuin omiin nimiin rekisteröityjä paikannuslaitteita ei Globepointer® palvelussa pääse seuraamaan, sillä kuten pankkipalvelut, myös Globepointer™ käyttöliittymä on SSL–suojattu. Asiakaspalvelinyhteydet ovat aina lukittuja ja niiden kautta saatava henkilökohtainen sisältö on tietysti tarkoitettu ainoastaan yksittäisen asiakkaan omaan tietoon. Älä siis milloinkaan jaa palvelussa käyttämääsi tunnusta ja salasanaa ulkopuolisille tahoille!

Hieman esimerkkitietoa Globepointer® PT/R35 Personal GPS/GSM Tracker-laitteesta

Palveluumme kytketyn Globepointer® PT/R35 GPS/GSM–paikannuslaitteessa olevan Contact/Panic-soittonappulan avulla on mahdollisuus suoraan puhekontaktiin joko omaisseurannan tai tulevaisuudessa mahdollisesti erikseen personoidun turvapalvelun kanssa. Ilmoitus tapahtuneesta Contact/Panic-soitosta välitetään automaattisesti etukäteen valituille liityntänäytöille sekä puhelinlaitteille. Siihen voidaan yhtä hyvin myös soittaa aivan kuten tavalliseen GSM-puhelimeenkin. Puhelu kytkeytyy joko nappia painamalla tai erikseen määriteltävän soittomäärän mukaisesti. (2-9 kertaa).

Palveluun on myös liitetetty asiakkaamme omasta käyttöliittymästä (tietokoneelta) tapahtuva GPS/GSM paikannuslaitteiden tärkeimpien toiminteiden ohjelmointi kuten, komento- ja ulossoittonumeroiden määrääminen sekä tärinäherkkyyden säätö.

Palveluun tulllaan liittämään myös ns. Geofencing-toiminto, jonka avulla etukäteen valituille liityntänäytöille sekä puhelinlaitteille saadaan ilmoitus kun turvaseurannan kohde, esimerkiksi alaikäinen lapsi, saapuu ennalta määritellylle alueelle tai poistuu siltä. Esimerkiksi koti, koulu, harrastukset, kaverit jne.

Lisätietoa: info@gloobit.com tai soittamalla numeroon +358 440 745 235 / Gloobit Oy

Ystävällisin Terveisin: Globepointer™ 


Tietoa Globepointerista | Käyttöehdot | Yleiset sopimusehdot | Tietosuoja
Toimituskulut
| Julkaisutiedot | Yhteystiedot | Jälleenmyyjät | Yhteistyökumppanit/Lehdistö
© 2008 GLOOBIT OY • Kaikki oikeudet pidätetään