suomalaisen työn ja osaamisen joukossa
   EtusivuKirjaudu sisäänTilaussivu

 

Tuotteet:

Globepointer® Tracking Service

Trackers

Globepointer® Navigare

Globepointer® AutoMatch

Globepointer® FuelTrack™

Globepointer® GreenTrack™

Globepointer® SplitTrack™

Gloobit Maps™

Globepointer®

 

 

Tietoa Globepointer® Internet GPS/GSM karttapaikannuspalvelustaUudenlaista henkilökohtaista turvaa itsellesi, läheisillesi ja omaisuudellesi!

Globepointer® on kotimainen Internet-paikkatietojärjestelmä joka, yrityksissä käytettävien erilaisten ajoneuvo- ja henkilölogististen käyttösovellusten valmistamisen lisäksi, on toimintansa alusta lähtien perustanut tuotantonsa myös kodin piirissä tapahtuvan henkilökohtaisten valvonta- ja seurantasovellsten kehittämiseen.

Kaikkien Globepointer®-sovellusten paikkatietolähteenä käytetään koti- ja ulkomaisten laitevalmistajien tuotteita jotka testataan huolellisesti ennenkuin ne integroidaan palveluun jne. alistetaan asiakkaamme omaan käyttöliittymään seuraamaan ja turvaamaan lähes kaikkea kuviteltavissa olevaa yritys-, koti- ja vapaa-aikalogistista toimintaa.Kolme syytä aloittaa uusi, turvallisempi Globepointer® aikakausi elämässäsi.

Globepointer® on:

1. Edullinen
Globepointer® kuluttajakäyttöliittymät alk. 4,90 e/kk (ALV 0%)
Globepointer® yrityskäyttöliittymät alk. 14,90 e/kk (ALV 0%)2. Helppokäyttöinen

Globepointer® GPS/GSM paikannuspäätelaitteet tilataan tältä sivustoltamme

https://private.globepointer.com/orderform.php

paikannusäätelaitteet ja käyttöliittymät soittamalla tai meilaamalla

+358 45 127 34 40, myynti@globepointer.com ,

+358 440 745 235, asiakaspalvelu@globepointer.com

Päätelaite- ja liittymätilauksen tehtyään asiakkaamme saa haltuunsa henkilökohtaisen liittymätunnuksen ja salasanan. Tämän jälkeen hänen tarvitsee vain kirjautua sisään palveluun ja Globepointer -käyttöliittymä kertoo automaattisesti hallussa olevan ja rekisteröidyn paikannuslaitteen paikka- ja liiketiedot sekä historian 24h/vrk. Jo perustasosta lähtien tietysti käytössä ovat myös monipuoliset Globepointer®-sovellukset

3. Monipuolinen
Globepointer® käyttöliittymä ja esim. Globepointer® PT/R35 Personal GPS/GSM paikannuslaite muodostavat yhdessä kokonaisuuden, joka mahdollistaa kotiin, perheeseen, työhön, vapaa-aikaan sekä kaikenlaiseen urheilu- ja harrastus toimintaan liittyvät monipuoliset valvonta- ja turvaratkaisut. Oikeastaan vain mielikuvitus asettaa rajan palvelun hyödyntämiselle.

Lyhyesti sanottuna:

Globepointer® käyttöliittymän peruskäyttö tapahtuu, asiakkaan hallussa olevan GPS/GSM paikannuslaitteen satelliittiverkostosta saaman paikkatiedon lähettämisellä yleisen puhelinverkon kautta Internettiin ja siellä edelleen palvelunhaltijan tunnuksilla palveluun kirjautuneelle tietokoneelle jonka ruudulla näkyvällä Gloobit Maps™kartalla paikannustiedot ja paikannushistoria ilmaistaan valitun päivitysvälin mukaisesti liikkuvana suuntanuolena ja sen mukaisena tapahtumalistana.


Asiakkaamme voivat kaikkina vuorokauden aikoina ja missä päin maailmaa tahansa kirjautua nettiyhteydessä olevalla tietokoneella henkilökohtaiseen selainpohjaiseen Globepointer® käyttöliittymäänsä ja pääsevät helposti hallinnoimaan ja seuraamaan GPS/GSM paikannuslaitteitaan.


Muita kuin omiin nimiin rekisteröityjä paikannuslaitteita ei Globepointer® palvelussa pääse seuraamaan, sillä kuten pankkipalvelut, myös Globepointer™ käyttöliittymä on SSL–suojattu. Asiakaspalvelinyhteydet ovat aina lukittuja ja niiden kautta saatava henkilökohtainen sisältö on tietysti tarkoitettu ainoastaan yksittäisen asiakkaan omaan tietoon. Älä siis milloinkaan jaa palvelussa käyttämääsi tunnusta ja salasanaa ulkopuolisille tahoille!

Hieman esimerkkitietoa Globepointer® PT/R35 Personal GPS/GSM Tracker-laitteesta

Palveluumme kytketyn Globepointer® PT/R35 GPS/GSM–paikannuslaitteessa olevan Contact/Panic-soittonappulan avulla on mahdollisuus suoraan puhekontaktiin joko omaisseurannan tai tulevaisuudessa mahdollisesti erikseen personoidun turvapalvelun kanssa. Ilmoitus tapahtuneesta Contact/Panic-soitosta välitetään automaattisesti etukäteen valituille liityntänäytöille sekä puhelinlaitteille. Siihen voidaan yhtä hyvin myös soittaa aivan kuten tavalliseen GSM-puhelimeenkin. Puhelu kytkeytyy joko nappia painamalla tai erikseen määriteltävän soittomäärän mukaisesti. (2-9 kertaa).

Palveluun on myös liitetetty asiakkaamme omasta käyttöliittymästä (tietokoneelta) tapahtuva GPS/GSM paikannuslaitteiden tärkeimpien toiminteiden ohjelmointi kuten, komento- ja ulossoittonumeroiden määrääminen sekä tärinäherkkyyden säätö.

Palveluun tulllaan liittämään myös ns. Geofencing-toiminto, jonka avulla etukäteen valituille liityntänäytöille sekä puhelinlaitteille saadaan ilmoitus kun turvaseurannan kohde, esimerkiksi alaikäinen lapsi, saapuu ennalta määritellylle alueelle tai poistuu siltä. Esimerkiksi koti, koulu, harrastukset, kaverit jne.Lisätiedot:

Globepointer® Myynti ja Markkinointi

puh +358 45 127 34 40 , +358 440 745 235

tai s-posti;

myynti@globepointer.com, asiakaspalvelu@globepointer.com, info@gloobit.com

Ystävällisin Terveisin: Globepointer®

 

 


Tietoa Globepointerista | Käyttöehdot | Yleiset sopimusehdot | Tietosuoja
Toimituskulut
| Julkaisutiedot | Yhteystiedot | Jälleenmyyjät |
Yhteistyökumppanit/Lehdistö
© 2008 GLOOBIT OY • Kaikki oikeudet pidätetään